banner564

35 bin Euro istediler

350 gramlık kokaine el koyduğu gerekçesiyle otel müdürünü kaçırıp dövdüler

35 bin Euro istediler
banner598
 Limasol’daki bir otelde 350 gram kokain saklayan iki kişinin, daha sonra bu uyuşturucuları bulamadıkları gerekçesiyle otel müdürünü kaçırıp dövdükleri haber verildi. 
   Alithia gazetesi, olayın 31 Aralık tarihinde Rum Narkotik Şube yetkililerinin Limasol’da Saitta bölgesinde bir otele operasyon düzenleyerek otelde saklı olan 350 gramlık kokain cinsindeki uyuşturucuya el koymasıyla ortaya çıktığını yazdı. 
   Uyuşturucu ticareti yapan kişilerin bıraktıkları uyuşturucuları yerinde bulamayınca bunları otel müdürünün aldığı düşüncesine kapıldığını belirten gazete, söz konusu şahısların, bir başka iki kişinin yardımıyla otel müdürünü kaçırarak dövdüklerini ve uyuşturucunun bedeli olan 35 bin Euro’yu iade etmesini istediklerini kaydetti. 
    Otel müdürünün serbest kalmasının ardından polise şikayette bulunduğunu yazan gazete, olayla ilgili iki kişinin tutuklandığını, iki kişinin de aranmakta olduğunu aktardı.
   Öte yandan gazete bir başka haberinde, Baf’ta üç İngiliz’in tasarruflarında hint keneviri, kokain ve yüklü miktarda para bulundurmaktan tutuklandığını yazdı. 
   Habere göre söz konusu kişilerin adanın çeşitli bölgelerinde uyuşturucu ticareti yaptıklarından şüpheleniliyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2017, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473