banner564

4 bin 100 adet  kıyafet çalındı

LC Waikiki isimli mağazada çalışan Türkmenistan uyruklu iki kişi ile suçla bağlantılı bir kişi tutuklandı

4 bin 100 adet  kıyafet çalındı
banner598

 Lefkoşa’da LC Waikiki isimli mağazada çalışan Türkmenistan uyruklu C.T., N.A. ile suçla bağlantılı Z.G. hırsızlık ve hırsızlık mal satın alma suçlarından dolayı tutuklandı. İddiaya göre, LC Waikiki isimli mağazada çalışan zanlılar C.T. ve N.A.’nın 2018-2019 yılları arasında depodan azar azar 4 bin 100 adet konfeksiyon malzemeleri çaldığı belirtildi. Zanlı Z.G.’nin ise çalıntı kıyafetleri satın aldığı öne sürüldü. Haklarında soruşturma başlatılan zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, Lefkoşa’da Mehmet Akif Caddesi’nde faaliyet göstermekte olan LC Waikiki isimli mağazada çalışan zanlılar C.T. ve N.A.’nın işyerinin depo kısmında bulunan takribi 4 bin 100 adet muhtelif konfeksiyon malzemelerini gizlice dışarıya çıkarıp, çaldıklarını söyledi.

Eşyaların bir kısmı evlerinde bulundu
Şikayet üzerine zanlıların gözaltına alındığını, aynı gün evlerinin arandığını ve çalınan ayakkabılar ile giyim eşyalarının bir kısmının bulunduğunu belirtti. Zanlı C.T.’nin gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini,zanlı Z.G’nin ise çalıntı olduğunu bildiği kıyafetleri satın aldığını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlıların iki gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talebi onayladı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474