banner564

5 araç hurdaya 3 kişi hastaneye

Alkollü sürücü Lefkoşa’nın en işlek caddesinde zincirleme kazaya neden oldu

5 araç hurdaya 3 kişi hastaneye
banner598

 Onur ULAĞ

Lefkoşa’da dün sabahın erken saatlerinde alkollü sürücü zincirlemeye kazaya neden oldu. Park halindeki araca çarparak kazayı başlatan 34 yaşındaki sürücü Metin İnan’ın nefesinde 155 promil akol tespit edildi. Beş aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaza dün sabah 02.00 sıralarında Lefkoşa Bedrettin Demirel Caddesi’nde meydana geldi. Metin İnan, 155 promil alkollü olduğu esnada yönetimindeki MB 624 plakalı araç ile Merit Lefkoşa Hotel istikametinden Asal Şube olarak bilinen bölgeye doğru seyrederken, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce Kıb-Tek’e ait elektrik direğine sonra da yolun solunda park halinde bulunan NY 398 plakalı Emrullah Korkmaz’a ait araca çarptı.
Çarpmanın etkisiyle savrulan NY 398 plakalı araç ise Ahmet Hatay’a ait park halinde duran GM 560 plakalı araca çarptı.   
GM 560 plakalı araç da çarpanın etkisiyle savrularak park halinde bulunan Özkan Altunay’a ait HE 039 plakalı araca vurdu.

Hızını alamadı karşı şeride geçti
Metin İnan’ın aracı ise hızını alamayarak kontrolsüz bir şekilde savrularak Selvi ağaçlarına çarptıktan sonra sağ şerit içerisinde durabildi.
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Metin İnan ve araçta yolcu olarak bulunan Saadet Özçelik (K-21) ve Zeynep Deniz (K-22) olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

ALKOL SATIŞI SERBEST, VE BU ÜLKEDE PEK ÇOK KİŞİ ALKOLİK, DOLAYISI İLE ,BİZİM GİBİ AZ SAYIDAKİ BİRKAÇ İNSAN DIŞINDA, KİMSENİN BU OLAYI KINAMA HAKKI YOK !

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474