banner564

5 bin TL ödedi

Bafra’da İsmail Özdemir’in ağır yaralanmasına neden olan kazaya sebebiyet veren Orhan Güzel kefaletle serbest kaldı

5 bin TL ödedi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Bafra’da 15 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen  ve 36 yaşındaki İsmail Özdemir’in ağır yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasına sebebiyet veren sürücü Orhan Güzel hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi anımsatan İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi’nde görevli polis çavuşu Hüseyin Sevindik, zanlının, 15 Eylül 2019 tarihinde, saat 11.10’da, yönetimindeki JR 549 plakalı aracı ile seyrettiği esnada, önünde motosikleti ile seyreden İsmail Özdemir’i geçmeye çalıştığını söyledi. Polis, bu esnada ve İsmail Özdemir’e ait, motorun sol direksiyon kısmına çarptığını ve ağır yaralanma ile sonuçlanan bir trafik kazası meydana geldiğini söyledi.

Teminata bağlandı
İsmail Özdemir’in beyin kanaması teşhisi ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını hatırlatan Sevindik,  soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç, zanlının, 5 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber 2 kişinin, lehinde, 60’ar bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474