banner564

5 dakikada aşık oldu

Otostop çeken Rus kadını aracına alan Ufuk Öz, “Beyaz tenlilere iyilik yapmaktan hoşlanıyorum” diyerek, yol boyunca okşamak suretiyle cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor

5 dakikada aşık oldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay duyanları hayrete düşürdü. 
Yolda otostop çeken 30 yaşındaki Beyaz Rusya uyruklu kadını aracına alan Ufuk Öz  isimli zanlı, genç kadına “Ne kadar güzelsin. Ben beyaz tenlileri çok severim” dedikten sonra, omuzunu okşayarak cinsel tacizde bulundu. 
Genç kadının şikayeti üzerine önceki gün tespit edilen zanlı Ufuk Öz dün mahkeme huzuruna çıkarılarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Araç seyir halindeylen taciz etti
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Şükrü Hafız, zanlının 19 Mayıs 2016 tarihinde akşam saatlerinde, Yeniboğaziçi’nde “Eyva” isimli restoranın önünde bulunan çember üzerinde otostop çeken Beyaz Ruzya uyruklu kadını aracına aldığını söyledi.
Polis, Araç seyir halindeyken zanlının genç kadına, “Ne kadar güzelsin, ben beyaz tenlileri çok severim” dediğini ve genç kadının omuzunu defalarca okşamak sureti ile cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi. 
Kadının şikayeti üzerine zanlının önceki gün tutuklandığını belirten Hafız, soruşturmanın tamamlandığını aktararak, mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile zanlının serbest bırakılmasını talep etti.

Kefiller kurtardı
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 50’şer bin TL’lik şahsi kefaletleri şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. Yargıç Hazal Hacımulla ayrıca zanlının haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunması yönünde emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 05:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473