banner564

5 Ekim’de hizmette

Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Diş Hastanesi Başhekimliğine Serap Çetiner atandı

5 Ekim’de hizmette
banner598
Hasta kabulüne 5 Ekim’de başlayacak olan Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Diş Hastanesi Başhekimliğine, Prof. Dr. Serap Çetiner atandı.
Diş Hastanesi’nde, “Pedodonti, Oral Diagnoz, Endodonti, Restoratif Diş Hekimliği, Periodontoloji, Protetik Diş Tedavisi, Ortodonti ve Çene Cerrahisi” olmak üzere toplam sekiz anabilim dalında sağlık hizmeti sunulacak.
Tam donanımlı lokal ameliyathanesi, 1 bilgisayarlı dental tomografi cihazı ve her anabilim dalında uzman diş hekimi ve öğretim üyesi kadrosu ile Diş Hastanesi’nde, son teknoloji ünitlerde aynı anda 14 hastaya tedavi olma imkanı sağlanacak.
3D teknolojilerin sağladığı gelişmelerden biri olan CADCAM teknolojisi ile entegre Dental Tomografi cihazı sayesinde Diş Hastanesi Protetik Anabilim Dalı’nda, aynı gün içerisinde hastalara protez diş imkanı da sağlanacak.
Diş Hastanesi Başhekimliğine atanan Çetiner, sağlık alanında en yeni diş hekimliği teknolojileri ile donatılmış Diş Hastanesi'nde, başhekim olarak görev yapacak olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473