banner564

‘Sadece yanaktan öptüm’

10 yaşındaki kız çocuğunu dudaktan öptüğü gerekçesiyle tutuklanan kuaför, taciz iddiasını reddetti

‘Sadece yanaktan öptüm’
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne’de işletmeciliğini yaptığı kuaför salonuna annesi ile birlikte gelen 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen A.Ö şikayet üzerine tutuklandı. Zanlı dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlının 23 Eylül tarihinde Girne’de meydana gelen “çocuğun cinsel istismarı” suçundan dolayı tutuklandığını söyledi. Olayda zanlının işletmeciliğini yaptığı kuaför salonunda 10 yaşındaki kız çocuğunu dudaklarından öpüp, elbiseleri üzerinden cinsel organına dokunarak istismar ettiğini öne sürdü. 

Olay anını gören yok…
Olay anının gören herhangi biri olmadığını ifade eden polis, küçük kızın kuaför salonundan çıktıktan sonra ağlayarak annesine anlattığını, annenin ise bir buçuk gün sonra polise gelerek şikayetçi olduğunu açıkladı. Zanlının eski eşi ile birlikte kuaför salounu işlettiğini, olayla ilgili eski eşin ve kızın annesinin ifadesinin alındığını belirten polis, şikayet üzerine tutuklanan zanlının taciz iddialarını kabul etmediğini ve “sadece yanaklarından öptüm” şeklinde ifade verdiğini kaydetti. 

Önceden herhangi bir sabıkası yok
Zanlının 15 yıldır KKTC’de çalışma izni ile bulunduğunu, kuaför salonunun da ortağı olduğunu belirten polis, zanlının önceden de sabıkası olmadığını ifade ederek teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının 3 bin TL nakit teminat yatırması, 50 bin TL tutarında şahsi kefalet senedi imzalaması, bir kefilin 50 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması ve yurt dışına çıkış yasağı şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474