banner564

500 liraya 5 tokat

ATM önünde gördüğü Türkmenistanlı kadını, kendisini dolandıran kadın ile karıştıran Mustafa Karabulut tokatı yapıştırdı

500 liraya 5 tokat
banner598

 Suna ERDEN

   Lefkoşa’da dün sabahın erken saatlerinde benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Terminal bölgesinde bankamatikten para çeken Türkmenistanlı bir kadın hiç tanımadığı Mustafa Karabulut’un saldırısına uğradı. Karabulut, ATM’den para çekmeye çalışan G.K. isimli kadına tokat attı, elindeki anahtarlığı alıp kaçmaya kalkıştı. 
   Şikayet üzerine gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılırken, Karabulut’un G.K.’yi kendisini dolandıran kadın sandığı için dövdüğü ortaya çıktı. Elde edilen bilgilere göre, zanlı internet üzerinden tanıştığı bir kadının hesabına ‘güzel bir gece geçirecekleri’ vaadiyle 500 TL para yatırdı. Söz konusu kadın buluşacaklarını söyleyerek, zanlıya randevu verdi. Zanlı da terminal bölgesine giderek saatlerce kadının gelmesini bekledi ancak gelmeyince kandırıldığını anladı. 
    Karabulut daha sonra ATM’den para çeken bir başka kadını görünce kendisini dolandıran kadının çarptığı parayı çekmeye geldiğini sanıp saldırdı. Gözaltına alınan zanlı bu yönde ifade verirken, mesajlarda ve kayıtlarda gerçekten bir kadına para kaptırdığı belirlendi.

Kadın kaçıp, polisi aradı

   Zanlı dün soygun ve darp suçlarından mahkemeye çıkarıldı. Soruşturmayı yapan Kıdemli Polis Memuru Hamza Tarman, zanlı Mustafa Karabulut’un 7 Ekim tarihinde saat 03.45’te Lefkoşa’da bir ATM önünde para çekmeye çalışan G.K. isimli Türkmenistan uyruklu kadının yüzüne vurup ciddi şekilde darp edip, anahtarlarını çaldığını söyledi. 
   Tarman, kadının kaçıp olayı polise bildirmesi üzerine zanlının olay mahalinde tespit edilip tutuklandığını ifade etti. Tarman, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz çok yeni olduğunu, incelenmesi gereken kamera kayıtları ve bölgede alınması gereken ifadeler bulunduğunu belirterek, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
   Mahkeme talebi kabul ederken, söz alan zanlı Karabulut dolandırıldığını ve kadını kendisini dolandırana benzettiği için saldırdığını söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474