banner564

6 ay hapiste

Gürültü yüzünden çıkan tartışma sonucu Mustafa Bozkurt’u ciddi şekilde darp ederek elmacık kemiğini kıran Osman Kapısız mahkum oldu

6 ay hapiste
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da 29 Temmuz 2018 tarihinde, gürültü yüzünden çıkan tartışmda, Mustafa Bozkurt isimli şahsı darp ederek, elmacık kemiğini kıran ve yüzünde derin kesiler oluşmasına neden olan Osman Kapısız, dün Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti tarafından suçlu bulunarak 6 ay hapse mahkum edildi.
   Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti adına kararı okuyan Kıdemli Yargıç Şerife Katip Kır, sanığın işlemiş olduğu suçun 7 yıla kadar hapislik cezası öngördüğünü, bununda suçun ciddiyet ve vahametini ortaya koyduğunu belirtti. Sanığın işlemiş olduğu suçun son yıllarda yaygınlık gösterdiğini anlatan Kır, bu tür suçlara ceza takdir ederken amme menfaatinin ön planda tutulması gerektiğini ifade etti. 
   Sanığa kamu yararı gereği hapislik dışında bir ceza verilmesinin mümkün olamayacağını belirten Kır, sanık lehindeki hafifletici nedenleri de göz önünde bulundurduktan sonra sanığı 6 ay hapse mahkûm ettiklerini açıkladı. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473