banner564

73’ü alkollü

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’ta saatler süren denetimlerde 2 bin 128 araç kontrol edildi; suç işleyen 400 sürücüye yasal işlem yapıldı

73’ü alkollü
banner598

 Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’ta önceki gün başlayan ve dün sabaha kadar süren asayiş kontrollerinde 2 bin 128 araç kontrol edildi. Suç işleyen 400 sürücü hakkında yasal işlem yapılırken, 7 araç trafikten men edildi. Suç işlediği tespit edilen sürücülerden 73’nün alkollü yakalandığı belirtildi.

Polisten yapılan açıklamaya göre; Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’ta 20.00 – 05.00 saatleri arasında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.
Gazimağusa’da gerçekleşen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri, alkollü içki satışı yapılan yerler ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde denetimler gerçekleştirildi.
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 920 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 200 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. 4 araç sürücüsü de alkollü araç kullanmaktan rapor edildi. Çeşitli suçlardan dolayı 3 araçta trafikten men edildi.

Girne’de 69 sürücü alkollü
Girne’de ise bölgede faaliyet gösteren barlar, kahvehaneler, diskolar ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde denetimler gerçekleştirildi. 
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 480 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 147 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. 69 araç sürücüsü de alkollü araç kullanmaktan rapor edildi.
Çeşitli suçlardan dolayı 2 araç trafikten men edildi.

Güzelyurt’ta 53 sürücüye yasal işlem
Güzelyurt’ta gerçekleşen denetimlerde bölgede faaliyet gösteren, bet ofisleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehaneler kontrol edilirken, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.      
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 728 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 53 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.
Çeşitli suçlardan dolayı 2 araç trafikten men edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474