banner564

Abdulsalam gün sayacak

Nadire Nalbant’ın evinden 150 Euro ve bir de cep telefonu çalan Nijerya uyruklu zanlı, 8 bin liralık teminatı ödeyemeyince cezaevine gönderildi

Abdulsalam  gün sayacak
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Cuma günü girdiği evden cep telefonu ile 150 euro nakit para sirkat eden Abdullahi Abdulsalam Mohammad dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlının Nadire Nalbant’a ait eve mutfak kağısından girerek bir adet cep telefonu ile 150 euro nakit para sirkat ettiğini anımsattı. Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Çangaroğlu, mahkemeden uygun bir teminat talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 8 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve haftafa 2 gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunması şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen Abdullahi Abdulsalam Mohammad, teminat şartlarını yerine getirinceye kadar 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473