banner564

Abubakar baktı kaldı!

Polise gelen ihbarın ardından harekete geçen narkotik ekipleri uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen 2 kişiyi eliyle koymuş gibi yakaladı

Abubakar baktı kaldı!
banner598
Polise gelen ihbarın ardından harekete geçen narkotik ekipleri Lefkoşa’ya bağlı Haspolat bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonda uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen 2 kişiyi eliyle koymuş gibi yakaladı.
İçinde bulundukları araçta yapılan aramada satışa hazır 14 paket uyuşturucu bulunan zanlı Amjed Omar Âmin Aburub ile suç ortağı Aliyu Abubakar gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yürüten polis, 23 Kasım tarihinde aldıkları ihbar üzerine Amjed Omar Âmin Aburub’un aracında arama yaptıklarını ve 14 ayrı kâğıt parçasına sarılı yaklaşık 50 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulduklarını söyledi. Polis, zanlı ile birlikte araç içerisinde bulunan ve uyuşturucu maddeyi zanlıya bin TL karşılığında sattığı öğrenilen diğer zanlı Aliyu Abubakar’ın da tutuklandığını belirtti. Polis, soruşturmanın henüz yeni başladığını, emarelerin laboratuvara gönderildiğini belirterek zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2017, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474