banner564

Acı verici bir olay

Park halindeki aracın kapısını açınca, yoldan geçen motosikletliye çarparak ağır bir şekilde yaralanmasına yol açan Gülten Mutluel tutuklandı

Acı verici bir olay
banner598
Çiğdem AYDIN
Lefkoşa’da önceki gün meydana gelen trafik kazasında yol içerisine park edilen aracın açılan kapısına çarpan ve ağır yaralanan 45 yaşındaki Ali Kambur’un hayati tehlikesi devam ediyor. Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde müşahede altına olan Kambur’un başına aldığı darbelerden dolayı bilincinin kapalı olduğu ve uyutulduğu belirtilirken, kazaya karışan araç sürücüsü Gülten Mutluel dün tutukluluk talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada, önceki gün saat 16.45 sıralarında Ortaköy’de Şehit Cumhur Düzlü Sokak ile Şehit Mustafa Yerlioğlu sokağın kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada, NL 236 plakalı aracını yol içerisine park eden Gülten Mutluel’in aracının kapısını açtığı esnada, arkadan gelen motosiklet sürücü Kambur’un kapıya çarparak, yola savrulduğu ve başını çarptığı belirtildi.

Ali Kambur yoğun bakımda… 
Polis, Ali Kambur'un hastaneye kaldırılarak yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını ve hayati tehlikesinin devam ettiğini ifade etti. Polis, yaralının sağlık durumunun netlik kazanması amacı ile zanlının bir gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında bir gün tutukluluk emri verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474