banner564

Bu neyin hesaplaşması?

Bu sabahın erken saatlerinde King Oto ve Opel araba galerileri ile Özmerhan isimli işyeri kundaklandı, yirmiden fazla araç yanarak kül oldu

Bu neyin hesaplaşması?
banner598
Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa bu sabahın ilk saatlerinde, iki ayrı galerinin kundaklanması sonucu çıkan yangında alev topuna dönen arabaların patlama sesiyle sarsıldı. İlk yangın Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde bulunan King Oto isimli araba galerisinde çıktı. Kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerin saat 00.30’da çıkardığı yangında söz konusu galeride bulunan 9 araba yanarak küle döndü.
Kısa sürede araçları kaplayan yangın, bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alındı. 

Aynı saatlerde Opel de yakıldı
King Oto’daki yangın çalışmaları devam ederken itfaiyeye, aynı cadde üzerinde Gönyeli Çemberi yakınlarında bulunan Opel isimli araba galerisinden de bir yangın ihbarı geldi.
Opel isimli işyerinde bulunan arabalarında King Oto’daki gibi yanıcı madde dökülerek kundaklandığı öğrenildi. Kısa sürede olay yerine giden itfaiye ekipleri galeride alev alev yanan arabaları söndürdü. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Opel isimli galeride bulunan 15 araç yangında hasar gördü.

Özmerhan isimli işyeri de kundaklanmak istendi
King Oto ve Opel’deki yangınların şoku atlatılmadan bir yangın haberi de Başkent Lefkoşa’nın Yenişehir bölgesinden geldi.
Özmerhan Gruba ait binanın giriş kapısı kimliği meçhul kişi ya da kişilerce yanıcı madde dökülerek ateşe verildi. Bölge sakinleri ve itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde işyerindeki yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Kundaklamalar birbirleriyle bağlantılı olabilir…
Başkent’te aynı saatlerde meydana gelen üç ayrı kundaklamadan sonra itfaiye ve polis ekipleri kelimenin tam anlamıyla seferberlik yaşadı. Polisin ve itfaiyenin olay yerlerinde yaptığı inceleme sonucunda kundaklama olaylarının birbiriyle bağlantılı olma ihtimali ağırlık kazandı.  

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474