banner564

Acil servis  hastaneye yetiştirdi

Park halindeki araçta baygın bulunan sürücünün uyuşturucu etkisi altında olduğu ortaya çıktı

Acil servis  hastaneye yetiştirdi
banner598

Suna ERDEN
Lefkoşa’da park halinde duran araçtan şüphelenen polis, sürücüyü baygın buldu. Hastaneye kaldırılan sürücü Gökhan Ekenel’in (24) uyuşturucu etkisi altında olduğu tespit edildi. Polis, tedavisinin ardından Ekenel ile araçta yolcu olarak bulunan Derviş Batural’ı (23) gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada da uyuşturucu bulunurken iki zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, 7 Temmuz 2019 tarihinde Lefkoşa’da düzenlenen Suçla Operasyonel Mücadele Çalışmaları sırasında zanlıların tespit edildiğini söyledi.
Polis, Gökhan Ekenel’in sorumluluğunda bulunan park halindeki aracın şüpheli görülerek arandığını ifade etti. 
Şoför mahallinde oturan Gökhan Ekenel’in kendinden geçmiş vaziyette tespit edildiğini, zanlı Derviş Batural’ın da araçta yolcu olarak bulunduğunu belirten polis, 112 Acil Servis’e haber verdiklerini söyledi.

Pişman olduklarını söylediler
Polis, Ekenel’in Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını açıkladı.
Zanlı Derviş Batural’ın huzurunda ise söz konusu araçta arama yapıldığını belirten polis, içerisinde tütün ile karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sarma sigara ile sigara paketi içerisinde yarım gram ağırlığında hintkeneviri bulunarak emare alındığını kaydetti.
Zanlılar hakkında soruşturma başlatıldığını, alınacak ifadeler olduğunu belirten polis, soruşturma amaçlı 3 gün tutukluluk talep etti.
Mahkeme talebi kabul ederken, söz hakkı verilen zanlılar pişman olduklarını söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473