banner564

Acımasızca vurdular

“Fotoğraf çekimi var” diye çağrılan 37 yaşındaki Galip Gökhan, yolda önünü kesen maskeli iki kişi tarafından demir çubukla feci şekilde dövüldü

Acımasızca vurdular
banner598
Ergün YAHAT
Gazimağusa’da yaşayan ve fotoğraf çekerek ekmek parasını kazanan 37 yaşındaki Gökhan Galip dün akşam kimliği belirsiz maskeli iki kişi tarafından, demir sopayla feci şekilde darp edildi.
İddialara göre dün akşam saat 20.00 sıralarında Galip Gökhan’ı telefonla arayan bir kişi “Marinero Restoran’da fotoğraf işi var gel” dedi.
Aldığı telefonun ardından yola koyulan Galip’in önünü kesen maskeli iki kişi demir sopalarla saldırdı.
Bir anda neye uğradığını şaşıran ve vücudunun çeşitli yerlerine demir sopaların isabet ettiği Gökhan Galip olduğu yere yığıldı.
Maskeli iki kişi tarafından acımasızca dövülen Galip, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Başına çok sayıda dikiş atıldı
Başına çok sayıda dikiş atılan Gökhan Galip hastanede müşahede altına alındı.
Galip’in verdiği ifade ve olayın olduğu bölgedeki incelemelerin ardından polis maskeli iki kişinin bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Öte yandan Gökhan Galip’i arayan numaranın kapalı olduğu tespit edildi. Polisin saldırganları bulmak için başlattığı soruşturma gazetemiz baskıya verildiği saatlerde devam ediyordu.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 07:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473