banner564

Adli rapor bekleniyor

Alayköy’de 16 yaşındaki kıza yıllardır tecavüz ettiği iddia edilen iki zanlıya 7’şer gün tutukluluk verildi

Adli rapor bekleniyor
banner598

 Alayköy’de yaşayan ve şu anda 16 yaşında olan genç bir kıza 12 yaşından beridir tecavüz ettiği öne sürülen B.U. (E-25) ile son 2 yıldır cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen U.U (E-23) dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. 

İlk şikâyetin genç kızın babası tarafından yapıldığı belirtilirken, B.U.’nun 2015, U.U.’nun ise 2017 yılından beridir genç kıza tecavüz ettiği iddia edildi.
Soruşturmayı yapan polis, 23 Eylül 2019 tarihinde 16 yaşındaki kızın Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne babası ile gittiğini söyledi.
Polis memuru, genç kızın babasının hastanede kızına tecavüz edildiğini söyleyip, şikâyetçi olduğunu aktardı.
Polis, şikâyet üzerine genç kıza tecavüz ettikleri gerekçesiyle B.U. ile U.U.’nun 23 Eylül’de gözaltına alındıklarını açıkladı.

Tecavüz 12 yaşındayken başlamış
Polis, zanlı B.U.’nun 2015 yılında şikâyetçi kız henüz 12 yaşındayken tecavüz etmeye başladığına, 2019 yılının Eylül ayına kadar bunu sürdürdüğüne baba ile kızın ifadeleri olduğunu belirtti.
Polis memuru, zanlı B.U.’nun son 4 yılda belirli aralıklarla genç kıza ağılda, evinde ve arazi içinde cinsel saldırıda bulunmak iddiası ile tutuklandığını anlattı.
Polis, şikâyetçi kızla ilgili Adli Tıp Uzmanı ve psikiyatr raporunun beklendiğini aktardı.
Polis, zanlı U.U. hakkında da 2017 yılından itibaren genç kıza cinsel saldırıda bulunduğuna dair ifade olduğunu belirtti. 
Soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler olduğunu belirten polis, zanlıların 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474