banner564

Ahmad Malik uçuyordu

384 promil alkol tesiri altında trafiğe çıkan sürücü, aracıyla çarptığı ve ağır yaralanmasına sebep olduğu motosikletliyi olay yerinde bırakarak kaçtı

Ahmad Malik  uçuyordu
banner598
Teoman TURAN
Gönyeli’deki Atatürk Caddesi’nde dün sabah saatlerinde aşırı alkollü olduğu tespit edilen sürücü trafiği birbirine kattı, aracıyla çarptığı motosiklet sürücüsünü ağır yaraladı. Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan ve dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılan Noman Ahmad Malik isimli sürücünün 384 promil alkol tesiri altında iken araç kullandığı öğrenildi.
Alkollü sürücünün, aracıyla çarptığı motosiklet sürücüsü Efkan Türkmen’i yaralı bir vaziyette olay yerinde bırakıp kaçtığı belirtildi.
Olayla yaralanan sürücü Efkan Türkmen’in ise el ve ayaklarında kırıklar olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatan polis, zanlıyı tutuklama talebi ile dün mahkemeye çıkardı. 

Paketçi Efkan ölümden döndü
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Noman Ahmad Malik’in 15 Mayıs saat 01.10 sıralarında 384 promil alkol tesiri altında yönetimindeki JA 686 plakalı araç ile dikkatsizce sağa dönüşe geçtiği sırada karşı istikametten gelmekte olan Efkan Türkmen yönetimindeki motosikletli paketçinin önünü tıkayarak kazaya sebep olduğunu söyledi. 

Olay yerinden kaçtı, ama polis buldu
Polis, zanlının olay yerinden kaçtığını ve gece yarısı oluşturulan Müfettiş Muavini Mehmet Özatılgan yönetimindeki trafik ekibi tarafından bölgede yapılan incelemede lastik izlerinden yola çıkılarak zanlının başka bir sokakta aracı ile park halinde iken tespit edilerek tutuklandığını aktardı. 

Efkan’ın el ve ayağında kırıklar var
Polis, kazada yaralanan Efkan Türkmen’in Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldığını, yapılan ilk tetkikler sonucunda sol ayak bileğinde parçalı kırık, sol el işaret ve serçe parmağında kırık teşhisi ile Ortopedi servisinde müşahede altına alındığını belirtti. Polis, yaralının durumunun henüz netlik kazanmadığını belirterek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474