banner564

Ahmet Özhan konser verdi

“Renkler ve Kültürler İskele’de Buluşuyor” sloganı ile düzenlenen festival 10 Temmuz Pazar gecesi sona erecek

Ahmet Özhan  konser verdi
banner598
İskele Belediyesi’nin düzenlediği “48. Geleneksel İskele Festivali” başladı. Festivalin açılışını Başbakan Hüseyin Özgürgün ve 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu yaptı. 
“Renkler ve Kültürler İskele’de Buluşuyor” sloganı ile düzenlenen festival 10 Temmuz Pazar gecesi sona erecek. 
Festival kapsamında kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin yanı sıra çeşitli yarışmalar ile konserler yer alacak.
İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de yaşanan terör saldırıları nedeniyle “buruk” başlayan festivalin kortej yürüyüşünde terörü lanetleyen pankart da açıldı.
Festivalin açılış törenine Başbakan Hüseyin Özgürgün, 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran Alanlı, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Merkez Kaymakamı Ahmet Arslan, İskele Kaymakamı Kemal Yılmaz, Milletvekilleri Dursun Oğuz, Hakan Dinçyürek, Belediye Başkanları, muhtarlar, kardeş şehirlerin belediye temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
48. İskele Festivali’nin açılış konserini sanatçı Ahmet Özhan verdi. 
Festivalin açılışında; Başbakan Hüseyin Özgürgün, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2016, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474