banner564

Ailesi acılar içinde

Henüz 26 yaşında olan üniversite öğrencisi Ömer Can Akman, 30 metre yükseklikten düşerek hayata veda etti

Ailesi acılar içinde
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’nde yaşayan 26 yaşındaki Ömer Can Akman dün yaşamını yitirdi. Yaşadığı apartmanın damından kendini boşluğa bırakan 26 yaşındaki genç ağır yaralı olarak kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. 
   Doğu Akdeniz Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan Akman’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. İçine kapanık olan Akman’ın bazı ruhsal sorunlar yaşadığı öne sürüldü. 
    Polisten alınan bilgiye göre dün saat 11.20’de Yeniboğaziçi’nde Ömer Can Akman, ikamet etmekte olduğu apartmanın damından aşağıya atlamak sureti ile yaşamını sonlandırdı. Akman’ın kendini beton zemine bıraktığı yerin yüksekliğinin 30 metre olduğu bildirildi. 
   Acı olayın gerçekleştiği apartman ve bölge sakinleri de yaşananlar karşısında şok oldu. Diyalog muhabirine konuşan bir apartman sakini, “Kendi halinde, içine kapanık bir çocuktu, bazı psikolojik problemleri vardı. 4 ay önce buraya taşınmışlardı, çok yazık” şeklinde konuştu.
Babası mühendis annesi öğretmendi
    Malatya doğumlu olan ve 4 ay önce olayın yaşandığı apartmana taşınan Ömer Can Akman’ın babasının makine mühendisi, annesinin ise öğretmen olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473