banner564

Aranan şahıs var

Girne’de şüpheli görülen araçta yapılan arama sonucu uyuşturucudan tutuklanan 4 zanlı hakkındaki soruşturma sürüyor

Aranan şahıs var
banner598

Suna ERDEN
   Girne'de gerçekleştirilen operasyon sonucu uyuşturucu ile yakalanan Kudret Evli, İsmail Demirkök, Bilal Yıldırım ile onlara uyuşturucu satan Oğuzhan Çilo hakkındaki soruşturma sürüyor. Polis, suçla bağlantılı şahısları ararken zanlılar dün ek süre talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
   Duruşmada aktarılan iddialara göre; önceki gün saat 16.00 sıralarında Girne'de Bahriyeliler Sokak üzerinde şüpheli görülen bir araç devriye gezen narkotik ekipleri tarafından durduruldu. Araçta arama yapan polis, içerisinde tütünle karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olan 2 adet ucu yanık sigara ile 4 gram bonzai ele geçirildi. Araçta bulunan Kudret Evli, İsmail Demirkök ve Bilal Yıldırım gözaltına alındı. Yapılan soruşturma sonucu zanlılar uyuşturucu maddeyi Oğuzhan Çilo’ndan 180 TL’ye 4 gram olarak aldıklarını itiraf etti. Zanlı Çilo da gözaltına alınırken, geçtiğimiz Cuma günü mahkemeye çıkarılarak haklarında 3 gün tutukluluk emri alındı.
    Bu süre içerisinde birçok ifade alan polis, soruşturmanın devam etmesi neden ile zanlıları ek süre talebi ile yeniden mahkemeye çıkardı. Polis, aranan şahıs olduğunu, alınacak ifadeler bulunduğunu belirterek 2 gün ek süre istedi. Mahkeme talep edilen ek süreyi onayladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474