banner564

Alacak-verecek davası!

Lefkoşa’da demir çubuk, sopa, bıçak ve zincirlerle savaşan Iraklı öğrencilerden 3 kişi daha tutuklandı

Alacak-verecek davası!
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da Iraklı öğrenciler arasında meydana gelen kavga ile ilgili aranan  Mohammad Al Salkhadi ve Yaseen Maher Edwan da yakalandı. İki zanlı tutuklama talebi ile dün mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede şahadet veren polis, zanlıların Lefkoşa’da umumi bir yer olan Belediye Bulvarı üzerinde alacak verecek meselesi ile ilgili 11 kişi arasında yaşanan kavgada yer aldıklarını söyledi.
Polis, aynı gün mesele ile ilgili tüm zanlılar aleyhinde Lefkoşa kaza mahkemesinden tutukluluk emri temin edildiğini belirtti.  
Mesele ile ilgili yapılan soruşturma ve temin edilen kamera görüntülerinde, meydana gelen kavga esnasında bıçak, kemer, zincir ve demir çubuk bulunduğunun tespit edildiğini mahkemeye aktardı. 
Polis, soruşturmanın devam ettiğini, mesele ile ilgili alınması gereken birçok ifade ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu ve emarelerin halen arandığını söyledi. 

İnceleme halen sürüyor
Polis, hangi zanlıların kanunsuz bıçak taşıdığı ve hangi zanlıların tecavüz-i alet kullandığı ile ilgili incelemelerin halen devam ettiğini belirterek, iki gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
Zanlıların avukatları tutukluluk süresine itiraz etmedi.
 Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç  Hale Dağlı, zanlıların soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474