banner564

Alanında rakipsiz!

İhraç edildikten 5 yıl sonra KKTC’ye sahte kimlikle dönüş yapan Erhan Yüce, 10 günde 16 evi soydu

Alanında rakipsiz!
banner598
Çiğdem AYDIN


    Hırsızlık suçlarından hüküm giyip 2009 yılında KKTC’den ihraç edilen ve 5 yıl sonra sahte kimlikle geri gelen Erhan Yüce’nin, 10 günde 16 evi soyduğu ortaya çıktı. Polisin ele geçirdiği ve dün mahkemeye çıkardığı Erhan Yüce’nin, sahte kimlik ile giriş yapma ve hırsızlık suçlarından dolayı yargılanmasına karar verildi.
   Girne’de Nisan ayı içerisinde birçok eve girerek hırsızlık yapan Erhan Yüce dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının hırsızlık suçlarından dolayı hüküm giydikten sonra 6 Şubat 2009 tarihinde ülkeden ihraç edildiği, zanlının 18 Şubat tarihinde Turgut Coşkun adına düzenlenmiş sahte TC kimlik kartı ile ülkeye girdiği belirtildi. 
   Polis, zanlının 28 Nisan tarihinde Girne’de yakalandığını, kaldığı yerde yapılan aramada evlerden çalınan iki saatin bulunduğunu, saatlerin sahiplerine gösterildiğini ve teyit alındığını ve ayrıca seri numaralarından saatlerin hırsızlık mal olduğuna dair kesin tespit yapıldığını söyledi. 
   Zanlının ülkeye girdiği tarih olan 18 Nisan ile yakalandığı tarih olan 28 Nisan arasında 16 evde hırsızlık yaptığını kaydeden polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 3 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473