banner564

Ali Rıza aklandı

Narkotiğin cebinde 2 gram uyuşturucu bulduğu Abdullah Muhammed Elbasha cezaevine gönderildi.

Ali Rıza aklandı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 28 Şubat 2017 tarihinde Narkotik Şube ekiplerinin yaptığı operasyon sonucunda tasarrufunda 2 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde bulunan Abdullah Muhammed Elbasha, dün cezaevi talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Aynı mesele kapsamında tutuklanan Ali Rıza Paresi’nin suçla herhangi bir bağlantısı tespit edilemediğinden mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, 28 Şubat 2017 tarihinde, zanlının Gazimağusa’da tespit edildiği sırada elinde bulunan 2 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu maddeyi henüz aranmakta olan bir şahsa verdiğini, konu şahsın da uyuşturucu maddeyi yere attıktan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştığını anımsattı.

Ülkemizle hiçbir yasal bağı yok
Zanlı aleyhinde yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Kavaz, ülkemizde hiçbir yasal bağı bulunmayan zanlının davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının davaları görüşülünceye kadar ve her halükarda 2 ayı geçmeyen bir süre, hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’nde muhafaza edilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473