banner564

‘Alkol şaşırttı’

Gece kulübünün içkilerini ve konsomatris kadınlara ait 14 adet Tanga külotu çalmakla suçlanan M.Ç'nin yolda kaza geçirmesi her şeyi berbat etti

 ‘Alkol şaşırttı’
banner598
Melin DOBRAN
Aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu geçtiğimiz günlerde Güzelyurt-Lefkoşa anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında alkollü olduğu belirlenen ve bölgedeki bir gece kulübünden hırsızlık yaptığı ileri sürülen M.Ç'nin dün, davalarından teminata bağlanmak üzere Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. İlginç olay, Alayköy Ağıllar bölgesi yakınlarında 10 Şubat tarihinde trafik kazası yapan M.Ç'nin aracından birçok iç çamaşırı ve içki şişeleri etrafa saçılmıştı. Aşırı süratten dolayı meydana gelen kaza ile ilgili başlatılan soruşturma esnasında zanlının içki şişelerini ve 14 adet iç çamaşırını gece kulübünden çaldığı ortaya çıktı. 

14 adet Tanga külotu çaldı
Hakkında hırsızlık suçundan da soruşturma yapılan zanlı dün yargılanacağı davalardan teminata bağlanmak üzere Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, zanlı Mehmet Çetin’in 9 Şubat 2016 tarihinde saat 16.00’da alkollü olduğu sırada Alayköy’de faaliyet gösteren bir gece kulübünün açık olan kapısından içeri girerek, bar kısmından 167 TL değerinde 2 şişe içki çaldığını söyledi. Polis, zanlının daha sonra  2 konsomatris kadına ait çamaşır telinde asılı olan 14 adet Tanga külotu çalarak olay yerinden kaçtığını belirtti. 

“Polis bunlar ne” deyince olayı anlattı
Zanlının daha sonra olay yerinin yakınlarında alkolünde tesiri ile kaza yaptığını belirten polis, araçta bulunan külotların sorgusunun yapıldığını ve olayın ortaya çıktığını söyledi. Polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini, KKTC’de öğrenci statüsünde bulunduğunu belirterek teminata bağlanmasını talep etti.

Mehmet şimdi çok pişman
Mahkemeden söz alan zanlı pişman olduğunu alkol tesiri altında bu suçu işlediğini belirterek özür diledi. Mahkeme, yurtdışı çıkış yasağı ve haftada 1 gün polise giderek imza atması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474