banner564

Ani baskın yaptı

Aldığı ihbar üzerine iki kişiyi takibe alan polis, 15 gram uyuşturucu ele geçirdi

Ani baskın yaptı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, aldığı bir ihbar üzerine harekete geçen narkotik ekipleri, İrfan Düşer ile Berna Lütfioğlu’nu takibe aldı. Araçlarıyla Gazimağusa-İskele anayolu üzerindeki ormanlık alana giren zanlılara baskın yapan polis, 15 gram sentetik cannabioid türü uyuşturucu madde ele geçirirken, İrfan Düşer ile Berna Lütfioğlu’nu tutukladı.  Zanlılar dün mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, 24 Ekim 2019 tarihinde,  zanlıların tasarrufunda uyuşturucu madde olduğuna dair bilgi alındığını ve takibe başladıklarını söyledi.  Yıldırım, Gazimağusa-İskele anayolu üzerinde ormanlık bir alan içerisinde zanlıların araç içerisinde tespit edildiklerini ve kendilerini fark etmeleri ile içerisinde uyuşturucu olan şeffaf idrar kabını araçtan dışarı attıklarını anlattı.  

İdrar kabında uyuşturucu
Yıldırım, araç içerisinde 4 gram, şeffaf idrar kabında ise 11 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.
Soruşturmanın yeni başladığını bildiren Yıldırım, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, zanlıların, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474