banner564

İki ayağını kırdı

Lojmanda kalan kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Mahsur Çakar, paniğe kapılıp kaçmaya çalışınca 3 buçuk metreden atladı

İki ayağını kırdı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Bafra’da önceki gece yaşanan olayda bir otelin lojmanında kalan K.E (K-41) isimli kadının kapısını çalıp, açılması üzerine zorla içeriye giren ve cinsel saldırıda bulunan Mahsur Çakar (26) kaçmaya çalışırken bacaklarını kırdı. 
İddialara göre; Mahsur Çakar, önceki gece saat 00.30 sıralarında bir otelin lojmanında kalan kadının odasının kapısını çaldı. K.E. kim olduğuna bakmak için kapıyı açarken, içeriye zorla giren zanlı cinsel tacizde bulundu.
Çakar, kadını tutup okşamaya çalıştı ancak bir fırsatını bulan K.E. koridora çıkmayı başararak çığlık atıp, yardım istedi.  
Kadının çığlık atması üzerine paniğe kapılıp, 3 buçuk metre yüksekten atlayıp kaçmaya çalışan Çakar, iki bacağını ve ayak topuğunu kırdı. Ayak ve bacak kısmının 5 yerinde kırık meydana gelen Çakar, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ameliyat oldu 
Ameliyat olup ayakları alçıya alınarak polis gözetiminde tutuklu bulunan Çakar, ambulansla İskele Kaza Mahkemesi’ne götürülerek yargıç karşısına çıkarıldı. Çakar, hakkında başlatılan soruşturma nedeni ile 3 gün tutuklu kalacak.
Bu arada Çakar’ın Bafra’daki bir otelde garson olarak çalıştığı bilgisi elde edildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474