banner564

Ankara’dan umutlu döndü

Bakan Dürüst, “KKTC, anavatanımızın katkıları ile daha da güçlenecektir” dedi

Ankara’dan umutlu döndü
banner598
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, resmi temaslarda bulunmak amacıyla gittiği Ankara’da, Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile bir araya geldi.
Dürüst, bu görüşmenin ardından Ankara temaslarını tamamladı ve ülkeye döndü. 
Dürüst ile Arslan, önceki gün, baş başa görüşmenin ardından heyetler arası toplantı yaptı. Toplantı öncesi iki bakan basına açıklamalarda bulundu. 
Bakan Arslan, “kardeş iki ülke KKTC ve TC’nin birlikteliği ve işbirliği ile ilgili çok şey söylemeye gerek olmadığını, bu kardeşlik bağlarını dünyanın bildiğini” belirterek, bunun göstergesi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nde yeni bir hükümetin kurulmasının ardından hükümetin Başbakanının ilk resmi ziyaretini KKTC’ye yaptığını ve bunun bir gelenek olduğunu anımsattı. 
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst de, ziyarette gördükleri misafirperverlik ve ilgiliden dolayı teşekkürlerini belirtti.
Türkiye Cumhuriyeti devletinin her alanda ortaya koyduğu destek ve işbirlikleri sayesinde KKTC’nin gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini belirten Dürüst, “KKTC devleti kalkınmak ve güçlenmek için büyük mücadeleler vermektedir. Bu noktada dünyadaki tek desteğimiz Anavatan Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Anavatanımızın güçlü olması, Devletimizin de dünya coğrafyası üzerinde daha saygın ve daha kalıcı olmasını sağlayacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474