banner564

Aort yırtılması

Hasta eşinin sevk işlemleri için Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliğine giden 38 yaşındaki Hülya Eker, bir anda fenalaşarak hayatını kaybetti

Aort yırtılması
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Hasta eşinin sevki için uğraşan üç çocuk annesi 38 yaşındaki Hülya Eker, dün işlemleri yaptırmak için gittiği Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği’nde fenalaşarak yaşamını yitirdi.
Elde edilen bilgilere göre; Hülya Eker, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yatan ve kurul kararı ile tedavisi için Türkiye’ye sevk edilen eşinin işlemlerini yapmak üzere dün elçiliğe gitti. 
Hülya Eker, işlemler için sıra beklerken aniden fenalaşarak baygınlık geçirdi.
Elçilik çalışanları Eker’e ilk müdahaleyi yaparken, solunumu durmuş bir şekilde saat 11.00 sıralarında hastaneye kaldırılan 38 yaşındaki kadına bir saat boyunca kalp masajı yapıldı.
Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen Eker saat 12.00 sıralarında yaşamını yitirdi.
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan otopside Eker’in aort damarının yırtılması sonucu öldüğü tespit edildi.

Sağlığı iyi değildi
Girne’ye bağlı Çatalköy’de yaşayan üç çocuk annesi Eker’in ölümü sevenlerini yasa boğdu. Genç kadının cenazesi dün akşam saatlerinde memleketi olan Hatay’a götürüldü.
Aniden fenalaşarak hayatını kaybeden Hülya Eker’in geçtiğimiz yıl beyin kanaması geçirdiği, ayrıca iki kez de anjiyo olduğu öğrenildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473