banner564

Araç plakasını karıştırmışlar

Üniversite öğrencisi Nardın Akram Hassan’ı bir yanlışlık sonucu dövdükleri ortaya çıktı

Araç plakasını karıştırmışlar
banner598

 Suna ERDEN

   Gönyeli’de 3 Ekim’de üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Nardın Akram Hassan’ın önünü kesip ciddi şekilde darp ederek kolunu kırdıkları belirtilen 14 kişinin ardından iki kişi daha tutuklandı. 
Tutuklu sayısı 16 olurken, kavganın çıkış nedeninin ise bir hiç olduğu ortaya çıktı. 20 kişilik grubun Hassan’ın araç plakasını husumetli oldukları bir şahsın plakası ile karıştırdıkları belirtildi. 
Önceki gün gözaltına alınan Onur Albayrak ve Mustafa Bacanak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Soruşturmayı yapan polis, 3 Ekim saat 18.20 sıralarında Gönyeli’de meydana gelen olayda 20 kişilik bir gurubun araç plakasını bir başka şahsın plakası ile karıştırdıkları gerekçesi ile Nardın Akram Hassan’ın önünü keserek, döner bıçağı, sopa ve demir cop ile saldırdıklarını söyledi.
   Olayda saldırganların, Hassan’ın sağ eline bir kaç kez vurup sağ elinin kırılmasına neden olduğunu ifade eden polis, vücudunun çeşitli yerlerine de vurarak ciddi şekilde darp ettiklerini anlattı. Polis, zanlıların Hassan’a ait SUL 229478 plakalı aracın sağ ön kapısına vurmak suretiyle kasti kasara uğrattıklarını mahkemeye aktardı. 
   Zanlı Can Ziya Boylu’nun olay anında zanlı Koray Ahmet’e verdiği döner bıçağının, Ahmet’in kaldığı apartmanda bulunarak emare alındığını söyleyen polis, incelenecek kamera kayıtları, aranan şahıslar olduğunu belirtip, zanlıların bir gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.  

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2018, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473