banner564

Lifecell Digital’e görkemli tanıtım

Siyaset, ticaret, müzik ve sanat bir arada

Lifecell Digital’e görkemli tanıtım
banner598

  Kuzey Kıbrıs Turkcell’in, sabit internet piyasasına yeni bir soluk getirmek amacıyla kurduğu yeni şirketi Lifecell Digital Girne’de görkemli bir lansmanla tanıtıldı.

   Siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren tanıtım gecesinde, kaliteli müzik ve sanat gösterisi de yer aldı.
   Lütfiye Özipek’in mini konseri ile renk kattığı gecede Türkiye ve Kuzey Kıbrıs tarafından şovlarıyla beğenilen sürpriz isim illüzyonist Aref Ghafouri’nin konsepte uygun olarak uçuran nefesleri keserek müthiş sahne şovu büyük beğeni kazandı.
    Türkiye eski Turizm Bakanı, Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç gecede yaptığı konuşmada bürokratlara, politikacılara sektör için önümüzü açın çağrısında bulundu. Atilla Koç “Biz bütün varlığımızla Turkcell olarak yalnız Kıbrıs’lılara değil ülkedeki herkese, 100 bin öğrencili Kıbrıs Üniversitelerine de hizmet için buradayız” dedi.   
   Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden sunumunda “Lifecell Digital ile bu sektördeki çıtayı yükselterek adamızı kaliteli sabit internetle buluşturacağız” dedi.
   Lifecell Digital Genel Müdürü Emre Erosal da yıllardır bu sektörün içerisinde yer aldıklarını söyledi. Yaptıkları tüm çalışmalarla bu sektör içerisinde interneti uçuracaklarını belirten Erosal, “Lifecell Digital’i  zirveye taşıyacağız” dedi.
   Geceye katılan ve bir de konuşma yapan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı, sektörün önünün açılması gerektiğinden, internetin herkesin ihtiyacı ve vazgeçilmezi olduğundan söyledi.Sadece Lifecell’in değil tüm sektörün önünün açılmasını bir kez daha yineleyen Bağzıbağlı kısa sürede sektör için neler yaptıklarını anlattı.
   Altyapıyı yeterli duruma getirmek için 2 önemli proje üzerinde çalıştıklarını ifade eden Bağzıbağlı “Biri ihaleye çıkmıştır, diğeri de çıkmak üzeredir. Bu projeler 12 milyon TL bedele sahip projelerdir” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474