banner564

Arda, tüm Kıbrıs’ı yasa boğdu

26 yaşında hayatını kaybeden Arda, tüm Kıbrıs’ı yasa boğdu

Arda, tüm Kıbrıs’ı yasa boğdu
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’da önceki gün sabah aracı içerisinde cansız bedeni bulunan 26 yaşındaki Arda Erkan, dün son yolculuğuna uğurlandı. 
Zamansız vedası ile ailesi ve arkadaşlarının yüreğine ateş düşüren Arda, çevresinde sevilen bir gençti. Ülkemizin tanınmış gazetecilerinden Mustafa Erkan’ın oğlu olan Arda’nın dünkü cenaze töreninde gözyaşları sel oldu aktı.
Canlarından çok sevdikleri evlatları Arda’yı kara toprağa vermenin tarifsiz acısını yaşayan Baba Mustafa ve Anne Gülseren Erkan’ın hali herkesi hüzünlendirdi.
Birkaç gece önce birlikte vakit geçirdiği arkadaşları ise Arda’nın tabutunun başından bir an olsun ayrılmadılar. Arda Erkan, dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bulunduğunda artık çok geçti
Arda Erkan’ın kesin ölüm sebebi, Türkiye’den gelecek olan otopsi raporunda belli olacak. Diyalog’a konuşan arkadaşları, “Arda’yı kaybettiğimize inanamıyoruz. Daha geçen akşam beraberdik. Onu tanıyan herkes şokta. Acımız çok büyüktür. Arda’mızı asla unutmayacağız” diyerek acısını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474