banner564

‘Badem kırdık’

15 yaşındaki komşu kızının elini okşadığı gerekçesiyle tutuklanan ve cinsel saldırı ile suçlanan Cemil Güngör kendini savundu:

‘Badem kırdık’
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’nde yaşanan olayda 27 yaşındaki Cemil Güngör’ün, 15 yaşındaki komşusunun kızının elini okşayarak cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Olayın 4 Eylül’de polise bildirildiği, zanlının o tarihten itibaren arandığı ve önceki gün Yeniboğaziçi’nde tespit edilerek gözaltına alındığı bildirildi. Zanlı Cemil Güngör, dün mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Şükrü Hafız, zanlının 1 Eylül 2019 tarihinde, Yeniboğaziçi’nde, ikametgâhının önünde, komşusunun kızı olan 15 yaşındaki kızın sağ elini okşayarak cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi. 
Olayın 4 Eylül 2019 tarihinde polise intikal ettiğini ve zanlının o tarihte bulunamayarak aranan şahıs ilan edildiğini belirten Hafız, önceki gün Yeniboğaziçi’nde tespit edilerek gözaltına alındığını söyledi.
Polis, zanlının sorgusunda suçlamaları reddettiğini, kız ile sadece badem kırdıklarını ileri sürdüğünü aktardı.
Hafız, şikâyetçi kızın ifadesinde zanlının elini okşadığını söylediğini söyledi.
Polis, olayı gören bir tanığın ise kızın iddialarını doğrular nitelikte ifade verdiğini açıkladı.
Soruşturmanın yeni başladığını belirten Hafız, mahkemeden süre talep etti. 
Yargıç Umut İnan, yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473