banner564

Bahar cezaevinde

Bahis salonunun şifreli kasasından 19 bin TL çalmakla suçlanan iki kadından biri teminatla serbest kaldı

Bahar cezaevinde
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da Worldstar Betting isimli işyerinden 19 bin 820 TL para çaldıkları öne sürülen Gözde Yücel ile suç ortağı Bahar Yılmaz hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Zanlılar dün teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı. 
Ülkede ikamet izni olmayan zanlı Yıldız cezaevine gönderilirken, hırsızlığı planlayan Gözde Yücel ise 3 kefilin imzasıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Erman Sennaroğlu, zanlı Gözde Yücel’in, 3 hafta önce çalıştığı Worldstar Betting isimli işyerinden istifa ettiğini söyledi.
Zanlının işyerine ait anahtarı teslim etmediğini belirten polis, Gözde Yücel’in yanına Bahar Yılmaz’ı da alarak 28 Ağustos 2019 tarihinde, saat 05.00 sıralarında Worldstar Betting’e gittiğini, anahtarla açarak içeri girdiğini ifade etti.
Polis, zanlıların kasada bulunan 19 bin 820 TL’yi çaldığını söyledi.
İşyeri güvenlik kamerasından zanlıların tespit edildiğini aktaran Sennaroğlu, aynı gün her ikisinin de Gazimağusa’da tespit edildiğini söyledi.
Zanlıların suçlarını itiraf ettiğini aktaran Sennaroğlu, sirkat edilen paranın 17 bin 870 TL’sinin, bulunduğunu ifade etti. 
Sennaroğlu, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını söyledi.
Polis memuru Sennaroğlu, Bahar Yılmaz’ın ülkede yasal bağı olmadığını ve serbest kalması halinde yargılanmaktan kaçma ihtimali olduğunu belirterek, Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini, Gözde Yücel’in ise teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Mahkeme üç kefil istedi
Mahkeme, Bahar Yılmaz’ın bir ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine, Gözde Yücel’in ise 5 bin TL nakit teminat yatırması 3 kefilin 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartları ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474