banner564

Banka hesapları ekside

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit şeffaflık adına kendisinin ve eşinin mal varlığını açıkladı

Banka hesapları ekside
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, kendisi ile eşinin ortak banka hesabı hareketleri ile mal varlığını açıkladı. Başbakan Hüseyin Özgürgün'e banka hesap hareketleri ile mal varlığını açıklaması yönünde bir kez daha çağrıda bulunan Özyiğit, bu konuda bugün Başsavcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Özyiğit ayrıca diğer parti başkanlarına da bu yönde çağrıda bulundu. 
TDP Genel Başkanı ve eşinin mal varlığı şöyle: 
- Dağyolu -Şirinevler bölgesinde babadan kalma 17 dönümlük kuru arazi. 
- Lefkoşa'da Hacıali Apartmanlarında eşi ile ortak daire. 
- Kendine ait 2006 model Mitsubishi marka salon araç (JC 019) 
- Eşine ait 2008 Model Suzuki Swift marka salon araç (LC 990)  
- KT. Öğretmenler Kooperatifi hesap dökümü: 30 Kasım 2016 tarihinden 21 Aralık tarihine kadar: 21 Aralık 2018 itibarı ile : - 5244.64 TL (eksi)
- Öğretmenler Kooperatifi'nde - 56.076 TL (eksi)

TDP’li adayları Katılım Vizyonu’nu anlattı
Öte yandan Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Doğancı, Gaziveren, Akçay, Zümrütköy ve Serhatköy’ü ziyaret etti.
Ziyarette yurttaşlara TDP'nin “Katılım Vizyonu”na ilişkin bilgiler verildi ve TDP milletvekili adaylarının tanıtım broşürleri dağıtıldı, sorular yanıtlandı.
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ziyarette yaptığı konuşmada, ülke genelinde ekonomik anlamda ciddi bir kriz yaşandığını, bu krizden en çok etkilenen kesimlerin başında ise üreticilerin geldiğini kaydetti. 
Esnaf ve üretici korunması gerekirken, tam tersine üreticinin her geçen gün yoksullaştığını, üretimden koparılmaya çalışıldığını belirten Özyiğit, yeterli üretimin olmadığı bir ülkede, doğru yönetimlerden bahsetmenin gülünç olduğunu savundu.
İktidara geldikleri taktirde, Doğrudan Gelir Desteği'ni adil bir şekilde ödeyeceklerini, alt limit olmayacağını, üst limitin ise düzenlenerek tekelleşmenin önleneceğini iddia eden Özyiğit, özellikle vergisiz akaryakıt desteğinin yanında, ülkenin en büyük avantajı olan güneşten en yüksek seviyede fayda sağlanarak, uzun vadede elektrik maliyetlerininen aza indirileceğini, Süt Endüstrisi Kurumu, Toprak Ürünleri Kurumu ile Tarım Sigortası'nın özerk bir yapıya kavuşacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474