banner564

Basın Günü’nü kutladılar

Yüzüncü Yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü Yönetimi, Diyalog Medya Grubunu ziyaret ederek Reşat Akar’la görüştü

Basın Günü’nü kutladılar
banner598
Pelin YÜKSELAY
Yüzüncü Yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü yönetimi, 11 Temmuz Basın Günü dolayısıyla Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.
Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Selda Şafak, Diyalog Gazetesi’nde kulüplerinin haberlerine yer verildiği için Reşat Akar’a teşekkürlerini iletti. Yeni kurulan bir kulüp olduklarını dile getiren Şafak, bölge halkı için güzel çalışmalar yapmayı planladıklarını kaydetti.
Ziyarette konuşan Reşat Akar, Karpaz’ın yardıma en çok muhtaç olan bölgelerden biri olduğuna işaret ederek, kulübün çalışmalarını takdirle izlediklerini, medya grubu olarak gerekli haber desteğini her zaman sağlayacaklarını söyledi.

Akar: Karpaz bölgesi yardıma muhtaç
Akar, konuşmasının devamında şunları aktardı, “Ziyaretinizden dolayı büyük memnuniyet duyuyorum. Uzaktan da olsa bende faaliyetlerinizi izliyorum. Özellikle Karpaz bölgesinin en çok yardıma muhtaç olan bölge olduğunu da biliyorum. Gelmiş geçmiş siyasiler tarafından ihmal edilen bir bölgemizdir ne yazık ki. Bu konuda ciddi sıkıntılar çekiyor. Bu sıkıntıların aşılması için sizin kulübünüzün fedakâr çalışmalarını izliyorum. Hastanenize, sağlık ocağınıza katkılarınızı görüyorum. Güzel bir dayanışma örneği gösteriyorsunuz. Ben bu örnek hareketin başka kurum kuruluşlar hatta şirketlere de örnek olmasını diliyorum. Çünkü ufacık bir katkıyla bile bizim insanımızı memnun etmek mümkündür. Buna hasrettir insanımız. Kendilerine bir yardım elinin uzanmasını bekliyor. Bu nedenle de biz size tabii ki hak ettiğiniz yeri de bugüne kadar belki yeteri kadar veremedik ama yine imkanlarımız çerçevesinde çalışmalarınızı duyurmaya çalışacağız.”

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473