banner564

Başka ihbarlar da var

Hüseyin Toksoy, çalışma izni biten Pakistanlıdan, muhaceret işlemlerini yapacağını söyleyerek 11 bin 700 Euro almakla suçlanıyor

Başka ihbarlar da var
banner598
Hüseyin Toksoy, Kuzey Kıbrıs’ta çalışma izni bittiği için kaçak duruma düşen Pakistanlı bir şahsı, muhaceret işlemlerini yapacağını söyleyerek kandırdığı ve sahtekârlıkla 11 bin 700 Euro’sunu aldığı iddiasıyla tutuklandı.
Şikâyet üzerine önceki gün gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının Aralık-Ocay ayları içerisinde çalışma izni bittiği için cezaya düşen Pakistan uyruklu bir şahıstan, tanıdıkları vasıtasıyla muhaceret işlemlerini yapacağını söyleyerek sahtekârlıkla 11 bin 700 Euro nakit parayı sahtekârlıkla temin ettiği belirtildi.
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, şikayet üzerine gözaltına alınarak hakkında işlem başlatılan zanlı hakkında başka ihbarlar da olduğunu ifade etti. Polis, zanlı Hüseyin Toksoy’un tutuklandıktan sonra üstüne yapılan aramada 9 mm çapında 10 adet canlı mermi bulunduğunu ve balistik incelemeye gönderildiğini söyledi. Polis yürütülen soruşturmanın geniş kapsamlı ilerlediğini belirterek zanlının soruşturma amaçlı bir gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474