banner564

Bayrağı da indirdiler

Aşırı derecede alkol alan biri Fransız diğeri İngiliz iki genç gece yarısı Lefkoşa’yı ayağa kaldırdı

Bayrağı da indirdiler
banner598

 Suna ERDEN

Aşırı derecede alkol alan biri Fransız, diğeri İngiliz iki genç gece yarısı Lefkoşa’yı ayağa kaldırdı. Sokaklarda bağıran, yerlere yatan ve Türk bayrağını yarıya kadar indiren 30 yaşındaki İngiliz vatandaşı Ross Alan Stevens ile 23 yaşındaki Fransız vatandaşı Marc leon Edward Chamichian; çevredekilerin şikayeti üzerine olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.
    Zanlılar dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada olayı aktaran polis, 25 Mayıs 2018 tarihinde saat 00:15 sıralarında Lefkoşa’da Cemal Gürsel Caddesi içerisinde zanlı Ross Alan Stevens’in 208 promil alkol tesiri altında Afrika gazetesi önünde bulunan Türk bayrağını yarıya indirdikten sonra, 156 promil alkol tesiri altında olan arkadaşı zanlı Marc leon Edward Chamıchıan ile birlikte yüksek sesle bağırıp çağırmak ve yol içerisinde yatmak sureti ile uygunsuz tavır ve harekette bulunduklarını söyledi. 
   Zanlıların suçüstü tutuklandıklarını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek, 3 gün tutukluluk talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473