banner564

Bayram Altan’dan Atalay’a ziyaret

Türkiye’de Başbakan eski Danışmanlarından Bayram Altan ve Lübnan’da bulunan Arees Üniversitesi Rektörü Muhammed Kher Alghabani, Din İşleri Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bayram Altan’dan Atalay’a ziyaret
banner598
 Aynı zamanda Eğitimci-Yazar olan Dr. Bayram Altan ve Lübnan’da faaliyet gösteren Arees Üniversitesinin Rektörü Dr. Muhammed Kher, KKTC’deki temaslarına Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İlahiyat Fakültesi İbrahim Çapak ve YDÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Fahreddin M. Sadıkoğlu’nu ziyaret ederek başladı.   Ziyarette, Altan, Rektör Yardımcısı Sadıkoğlu’na Uluslararası Teknolojik, Ekonomik ve Kültürel İlişkiler Birliği’nin (UTEK) hedefleri ve faaliyet alanlarıyla ilgili bilgi verirken, Rektör Alghabani de, Arees Üniversitesi ve güncel konularda bilgilendirmelerde bulundu.
Altan ve Alghabani bu temaslarının ardından, Din Görevlileri Sendikası Genel Sekreteri Şükrü Aydın’ın misafiri olarak Din İşleri Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi. Altan ve Alghabani kabulde, Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay’la sohbet etti ve  Atalay’la görüş alış verişinde bulundular. 
Bu arada, daha öncede 57 İslam Ülkesinden Akademisyen ve Yazarlarını tek çatı altında toplayan Altan, İslam Ülkeleri Akademisyen -Yazarlar Birliği’nin kurucuları arasında yer alıyor. 
Altan, UTEK’in Kurucu Genel Sekreterliğini de yürütüyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2014, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473