banner564

Bayramlarını kutladı

Manavoğlu, kendisini ziyarete gelen öğrencilere polislik mesleğiyle ilgili bilgi ve öğüt verdi

Bayramlarını kutladı
banner598

 Lefkoşa merkez ilkokullarından oluşan öğrenci heyeti, 23 Nisan dolayısıyla Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu’nu ziyaret etti.

Verilen bilgiye göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde dün gerçekleştirilen ziyarette öğrenci heyete Arabahmet İlkokulu Müdürü Ayla Dalgalan başkanlık yaptı.
Manavoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, öğrencilerin bayramını kutlayarak, onlara polislik mesleğiyle ilgili bilgi ve öğüt verdi.
Manavoğlu ayrıca, öğrencilerden araç içerisinde seyahat ederken mutlaka emniyet kemeri takmalarını, gerek emniyet kemeri takılması, gerekse araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması konusunda da aileleri üzerinde denetimci olmalarını istedi.
Süleyman Manavoğlu, daha sonra makamını temsili olarak Şht. Doğan Ahmet İlkokulu öğrencisi Kübra Nur Özçelik’e devretti.
Öğrenci Kübra Nur Özçelik de konuşmasında, tüm işyerleri ile büyük alış veriş merkezlerinde güvenlik kamerası bulundurulmasının zorunlu hale getirilmesini ayrıca polisin okullarda öğrencilere yönelik eğitimlerini artırmasını ve herkesi kurallara uymasını istedi.
Arabahmet İlkokulu Müdürü Ayla Dalgalan ise kendilerini böylesi özel bir günde kabul eden Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu’na teşekkür etti ve görevinde başarılar diledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473