banner564

“Ben içmedim  nasıl satayım?” 

Cemal Cengizhan’a uyuşturucu satmakla suçlanan Ersan Tarım mahkemede, cezaevinden yeni çıktığını söyleyerek iddiaları yalanladı

“Ben içmedim  nasıl satayım?” 
banner598

 Suna ERDEN

Gönyeli’de bonzai ile yakalanan Cemal Cengizhan, maddeyi  uyuşturucu suçlarından birçok sabıkası olan sabıkalı Ersan Tarım’dan aldığını itiraf etti. Bu ifade üzerine Tarım Alayköy’de tespit edilerek gözlatına alındı. 
Cengizhan ile Tarım dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Cezaevinden 19 Temmuz tarihinde tahliye olan zanlı Tarım mahkemede, “Ben daha bulup içemedim, ona nasıl vereyim”şeklinde savunma yaptı. 
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, 8 Ağustos 2018 tarihinde saat 13.30 sıralarında Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Ekipleri’nin Gönyeli’de zanlı Cemal Cengizhan'ın tasarrufunda iki gram sentetic cannabionid ve içinde sentetic cannabionid türü uyuşturucu madde olan sarma sigara bularak emare aldıklarını belirtti. 

Tarım, iddiaları yalanladı
Polis ,zanlı Cemal Cengizhan’ın maddeyi Ersan Tarım’dan 5 gram olarak aldığını ve bir kısmını içtiğini itiraf etmesi üzerine Tarım’ın da tutuklandığını aktardı. Zanlılardan ifade aldıklarını, soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, bir gün süreyle tutukluluk talep etti. Mahkeme talebi kabul ederken, söz hakkı alan zanlı Tarım, “19 Temmuz’da cezaevinden çıktım ve ben bile daha bulup içmedim nasıl vereyim” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474