banner564

Ben sizsiz  ne yaparım!

Ercan-İskele Anayolundaki feci kazada hayatını kaybeden Kaleil ile Emine Bdwan çifti son yolculuğuna uğurlandı, kızlarının feryadı yürek dağladı

Ben sizsiz  ne yaparım!
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Ercan-İskele Anayolu üzerinde, geçtiğimiz Cumartesi günü feci bir trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Kaleil Bdwan ile Emine Bdwan çifti, dün Yenierenköy’de son yolculuklarına uğurlandı. Çiftin kızlarının cenaze boyunca feryatları yürekleri dağladı. Talihsiz çiftin kızları, “ciğerimizi yaktılar, babam annem oralarda bensiz yapamaz” diyerek gözyaşı döktü.
Talihsiz çiftin oğullarının bitkin olduğu görülürken, cenaze namazında en ön safta yer alarak anne ve babasına karşı son görevini yerine getirdi. 

“Altın gibi iki insanı kaybettik”
Cenazeye katılan Yenierenköy sakinleri ise “Çok değerli altın gibi iki insanı kaybettik, asla utulmayacaklar” şeklinde üzüntülerini dile getirdi.
Ramazan Tomruk yönetimindeki çakıl yüklü aracın üzerlerine devrilmesi sonucu içinde bulundukları araç içerisinde feci şekilde can veren talihsiz çift öğlen ezanına müteakip Yenierenköy köy mezarlığında toprağa verildi.   

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2018, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474