banner564

‘Ben yapmadım’

Geliniyle kavga ettikten sonra 2 buçuk aylık torununu yere fırlatıp, kafasının kırılmasına neden olmakla suçlanan kaynana Arslonanova iddiaları kabul etmedi

‘Ben yapmadım’
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da önceki gün meydana gelen olayda gelini Oğuljan Myradova ile kavga edip, 2 buçuk aylık torununu yere fırlatarak kafasının kırılmasına neden olmakla suçlanan 46 yaşındaki kaynana Akmaral Arslonanova “ben yapmadım” dedi.
    Zanlı Arslonanova, gelinine neden kızdığını da açıklık kazandı. Kendisinden habersiz gezmeye çıktığı için geliniyle kavga eden Arslonanova, bu esnada Oğuljan Myradova’nın kucağındaki çocuğu kapıp yere fırlattığı belirtildi. 
   Talihsiz bebek Shatlyk Kurbanov’ın hayati tehlikesi olduğu, Beyin Cerrahisi Servisi’nde Yoğun Bakım ünitesinde tutulduğu açıklanırken, olayın ardından gözaltına alınan kaynana dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Tutuklu kalması talep edilen zanlı, torununu yere attığına dair iddiaları kabul etmedi.

Kucağından kaptı

   Zanlı hakkında tutukluluk talep eden polis, önceki gün saat 16.00 sıralarında Lefkoşa'da Marmara Bölgesi’nde yaşanan olayda, zanlının kendisinden izinsiz gezmeye gittiği için gelini ile kavga ettiğini, bu esnada Oğuljan Myradova’nın kucağında bulunan torunu 2 buçuk aylık Shatlyk Kurbanov’ı alıp yere fırlattığını söyledi. Bunun sonucunda çocuğun kafatasında kırıklar oluştuğunu, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını ve Beyin Cerrahisi Servisi’nde tedavi altına alındığını kaydeden polis, çocuğun hayati tehlikesinin olduğunu kaydetti.

Olayın seyri değişebilir

   Zanlının “ciddi darp ve vahim zarar” suçlarından gözaltına alındığını ancak çocuğun durumunda olumsuz bir gelişme olması halinde soruşturmanın seyrinin değişebileceğini belirten polis, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Polis, gelin ile kaynananın daha önce birçok kez kavga ettiklerini, bu yönde çevreden de soruşturma yapacaklarını söyledi.
Aktarılan iddiaları ve olguları değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verirken, söz hakkı alan zanlı, torununu yere atmadığını, böyle bir şey yapmayacağını iddia ederek, “Annesine zarar vermedim, çocuğa nasıl zarar vereyim” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473