banner564

Bıçakla kulağını kesti

68 yaşındaki Derviş Apel, kendisine içki vermediği gerekçesiyle meyhaneci Turgut Toger’i cezalandırdı

Bıçakla kulağını kesti
banner598
Ülkede meydana gelen dükkan açma ve hırsızlık ile yaralama olaylarında, iki kişi tutuklandı, bir kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. 
Girne’ye bağlı Dağyolu Köyünde (Fota) dün saat 01.00 sıralarında, “Fota Meyhanesi” önünde; 68 yaşındaki Derviş Apel, alkollü içki tesiri altında bulunduğu sırada kendisine içki vermeyen meyhane işletmecisi Turgut Toger’e elini kolunu sallayıp bağırmak sureti ile uygunsuz tavr-ı hareket ve rahatsızlık yaptıktan sonra tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu ekmek bıçağı ile adı edileni sol kulak arkasını keserek yaraladı. 
Olaydan sonra polis, Derviş Apel hakkında yasal işlem başlattı.
Öte yandan, Diyalog’a telefoniyen ulaşan bazı bölge sakinleri, söz konusu meyhanede son dönemlerde benzer olaylar yaşandığını ve köy halkının huzursuz olduğunu söyledi.   

Bir değil birçok yere girmişler
Öte yandan Ağustos ayı içerisinde İ.H.G. (E-19) ve R.Y.’nin (E-22) Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Gaziantep Bozbey Pide- Lahmacun Salonu” içerisinden 60 TL bozuk para ve bir adet uydu alıcısı, “Kelebek Restoran” içerisinden ise 130 TL bozuk ve 30 Euro nakit para çaldığı tespit edildi. 
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, İ.H.G ve R.Y.’nin tutuklandığı, yapılan ileri sorgulamalarında; İ.H.G.’nin, 29 Temmuz tarihinde de, Abdülkadir İşler’in evinden bin TL nakit parayı çaldığının tespit edildiği belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474