banner564

Bir anlık öfkeydi

Bayram yemeğindeki tartışmanın ardından kavgaya tutuşan ve mahkemelik olan Salih Hasgemici ile dayısı Hasan Merthoca şikayetlerinden vazgeçti

 Bir anlık öfkeydi
banner598
Melin DOBRAN
Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu köyünde geçtiğimiz Ramazan Bayramı yemeğinde bir araya gelen ve çıkan tartışma sonucu polislik olan Salih Hasgemici ile dayısı Hasan Merthoca aleyhindeki soruşturma tamamlandı.
Yüzüne aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan ve hastanede tedavisi önceki gün tamamlanan Hasan Merthoca ve polisteki tutukluluk süresi dolan zanlı Salih Hasgemici dün teminat talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Girne Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube'de görevli polis çavuşu Ömer Faruk Şengil,  mahkemede verdiği ifadede, zanlılar Hasan Merthoca ve Salih Hasgemici aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını anlattı. 
Polis çavuşu, Merthoca’nın önceki gün hastaneden taburcu olduğunu ve mahkeme emri ile tutuklandığını söyledi. 

İkisi de şikayetini geri çekti
Şengil, her iki zanlının da gönüllü birer ifade verip suçlarını itiraf ettiklerini ve birbirlerinden şikâyetçi olmadıkları yönünde ifade verdiklerini kaydetti. 
Zanlıların KKTC vatandaşı olduklarını kaydeden polis çavuşu, her iki zanlının da yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu. 
Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlıların ileride davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına, KKTC vatandaşı 2’şer kişinin imza edeceği 50’şer bin TL’lik ve şahsi imza edecekleri 100’er Bin TL’lik kefaletle serbest bırakılmalarına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2017, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474