banner564

Birlik pekişti

Hüseyin Özgürgün ve UBP’li vekiller Girne’de halkla bayramlaştı

Birlik pekişti
banner598
Başbakan ve Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, partisinin Girne İlçe binasında halk ve partililerle bayramlaştı.
Başbakanlık’tan verilen bilgiye göre, Özgürgün’ün Girne’deki bayramlaşması, 10.30-11.30 saatleri arasında yer aldı.
Hüseyin Özgürgün’le birlikte, eşi Dilek Özgürgün, Milletvekilleri Dursun Oğuz, İzlem Gürçağ, Ünal Üstel, Menteş Gündüz, Ersin Tatar, belediye başkanları, partililer de bayramlaşmada hazır bulundu.
Başbakan Özgürgün bayramlaşma esnasında vatandaşların sorunlarını da dinledi.
Özgürgün, kırgınlıkların ortadan kalktığı, birlik, berberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir bayram diledi.
Kıbrıs Türk halkının mutluluk, refah ve ekonomik anlamda daha da ilerleyeceğini kaydeden Özgürgün, bayramın; tüm dünya için mutluluk, barış, huzur ve refaha vesile olmasını temenni etti.

Dilek Özgürgün’den anlamlı ziyaret
Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün eşi Dilek Özgürgün, Ramazan Bayramı dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti.
Dilek Özgürgün'e önceki günkü ziyareti esnasında UBP Lefkoşa Örgüt Başkanı Sadık Gardiyanoğlu ve UBP Lefkoşa Gençlik Kolları Başkanı Saffet Nadiri eşlik etti.
Yuvadaki çocuklarla bayramlaşan Dilek Özgürgün, yuvanın eksikleri hakkında da yetkililerden bilgi aldı Başbakanlıktan verilen bilgiye göre, Dilek Özgürgün ziyarette yaptığı konuşmada, bayramların çocuklar için olduğunu, onlara mutlu bir gelecek yaratmak amacıyla hep birlikte dayanışma içinde olmak gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2016, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473