banner564

Bol gol gördü

Seçim çalışmaları çerçevesinde Girne’nin köylerini gezen Siber, Esentepe – Yalova mücadelesinin de ikinci devresini izleme imkanı buldu

Bol gol gördü
banner598
CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, cumhurbaşkanlığı seçim ziyaretleri kapsamında önceki gün Girne bölgesini ziyaret etti. Siber, Çatalköy, Arapköy, Bahçeli, Esentepe ve Karaağaç köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Siber Esentepe ziyareti esnasında, Erdal Barut Stadı’nda karşı karşıya gelen ve Yalova’nın 3-2 kazandığı Esentepe – Yalova mücadelesinin de ikinci devresini izleme imkanı buldu. 
Siber’e Girne bölgesi gezisi esnasında CTP-BG Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, Girne milletvekilleri Fazilet Özdenefe, Salih İzbul ve Abbas Sınay ile Gençlik Örgütü Girne İlçesi ve çok sayıda partili eşlik etti. 
Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı, Meclis Başkanı Sibel Siber, makamların seçilen siyasetçilere değil, o siyasetçileri oraya taşıyan halka ait olduğunu söyledi.
‘Gelen aynı giden aynı’ sözünün ülkede çok sık kullanılmaya başlandığına değinen Siber, bunun siyasete olan güvenin azalmasından kaynaklandığını, güven duygusu eksik olan halkların yaşam kalitesinin düşük olduğunu söyledi. Siber,“19 Nisan’da bir şey daha değişecek. Güven erozyonuna uğrayan siyaset en tepeden yeni yüzüne kavuşacak. Siyaset iş üzerine, proje üzerine yapılacak. Tesis edeceğimiz hak ve adalet duygusu ile halkımız dünyada hak ettiği yeri almak için hep birlikte çalışacağız, çabalayacağız” dedi. 

“Halka ne verdiğiniz önemli”
Sibel Siber, Girne bölgesine bağlı köyleri ziyareti esnasında yaptığı konuşmalarda, güven duygusunun çok önemli olduğuna dikkat çekti. Siber, “Cumhurbaşkanlığı makamında halk için çalışıldığından emin olmalıyız, cumhurbaşkanlığı makamı güven vermeli” dedi. Başbakanlıkta halka güven verici, şeffaf ve hesap verilebilir bir dönem geçirdiğini kaydeden Siber, olması gerekenin de bu olduğunu söyledi. Gücün daima halkta olduğunun akıllardan çıkmaması gerektiğine değinen Siber, “Seçilenin gücü bir sonraki seçime kadardır. Değerlendirmeyi görev bitiminde yine halk yapar” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473