banner564

Bomba sandılar

Elektrikli battaniyenin alevlenmesi üzerine meydana gelen yangın hem Batuhan Ekmekçi’ye, hem de apartman sakinlerine korkulu anlar yaşattı

Bomba sandılar
banner598
Onur ULAĞ
   Lefkoşa’nın Ortaköy bölgesi Şht. İbrahim Kolaçoğlu Sokak’ta bulunan Çağ-Sül apartmanının sakinleri dün akşam büyük bir korku yaşadı. 
   Saat 23.00 sıralarında meydana gelen yangının, apartmanın üst katında bulunan, öğrencilerin ikamet ettiği dairede elektrikli battaniyenin alevlenmesinden kaynaklandığı öğrenildi.
   Yatak odasında bulunduğu sırada salondan gelen patlama sesleriyle paniğe kapılan batuhan Ekmekçi isimli öğrenci, bir anda alevlerin yükseldiğini ve dumandan kaçarak yeniden yatak odasına döndüğünü söyledi.
   Patlama sesini duyunca paniğe kapılan Batuhan, yatak odasının penceresini açtıktan sonra cep telefonuyla arkadaşlarını ve itfaiyeyi arayıp yardım istedi.

Ambulansla hastaneye kaldırıldı
   Süratle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ilk olarak yangın sırasında evde bulunan Batuhan Ekmekçi’yi kurtarmak için yatak odasının penceresine merdiven uzattı. Ancak evin içine giren  ekiplerin yangını kısa sürede kontrol altına alması nedeniyle Ekmekçi kapıdan çıkarak aşağıya indi. 
   Ekmekçi, olay yerine gelen ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunda herhangi bir sorun olmayan Ekmekçi, yapılan kontrollerin ardından taburcu edildi. 

Salon kül oldu
  Batuhan Ekmekçi’nin kiracı olarak kaldığı evin salonu ve içerisindeki eşyalar yangından zarar gördü. Amerikan tipi mutfak olan evde salonun yanı sıra mutfak da yandı. 
   Yanan eşyalar arasında 2 adet bilgisayar, 2 adet tekli koltuk, bir çekyat, bir televizyon ve bir adet buzdolabının bulunduğu belirlendi. Yangının kontrol altına alınmasının ardından evde inceleme yapan polis ekipleri, elektrikli battaniyenin ateşlenmesi olasılığı üzerinde durulduğunu belirtti. 
   Yangının meydana geldiği Çağ-Sül apartmanında yaşayan aileler ve bölge sakinleri, patlama sesini duydukları zaman ‘Bomba’ korkusu yaşadıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2017, 08:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474