banner564

Ogan özür diledi

Maraş teknik direktörü Ahmet Ogan hafta sonu oynanan ve basında tartışmalara neden olan centilmenlik dışı hareketle ilgili basın bildirisi yayınlayarak tüm spor kamuoyundan özür diledi.

Ogan özür diledi
banner598
Ahmet Ogan’ın açıklaması şöyle: “Maraş-Merit Alsancak Yeşilova karşılaşmasında takımım Maraş’ın ilk golü ile ilgili açıklama yapma ihtiyacı duymuş bulunmaktayım.
Sözkonusu karşılaşmanın 58’inci dakikasında gelişen bir pozisyonda sakatlık geçiren Yeşilova oyuncusu için top dışarı gönderilmişti. 
Taç atışını kullanan Yeşilova futbolcusu topu Maraş futbolcusuna vermiş, tam da bu sırada yedek kulübesindeki futbolcularımın ve teknik kadromun da oyuncuyu gole teşvik eden sözlerine istem dışı kapılarak, anlık bir hırsla futbolcumdan gole gitmesini istemiştim. Daha sonra fair play ruhundan uzak olan bu davranışımdan dolayı büyük bir pişmanlık yaşadım. Bu nedenle tüm spor camiasından özür diliyorum.
Ülke futbolu adına sorumlu kişiler olarak Kıbrıs Türk futbolunda bu tür yanlışların tekrar edilmemesi adına üzerime düşen görevi bu açıklama ile yerine getirmek istedim.
Maraş Teknik Direktörü olarak teknik kadrom ve futbolcularımla birlikte kendi adımıza gereken sonucu çıkarmış bulunmaktayız. Gereken hassasiyetin herkes tarafından gösterilmesini beklemekteyiz”.
Ahmet Ogan açıklamasında ayrıca Merit Alsancak Yeşilova teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğluları’nın şahsıyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamaların kendisini küçük düşürdüğünü, şeref ve haysiyetini yaraladığını bu tarz asılsız iddiaların toplum nezdinde güvensizlik yarattığını mesleki ve kariyeri ile ilgili ün ve şöhretini haleldar ettiğini, beyanların suç isnadında olduğunu belirterek Kurtarıcıoğluları aleyhinde yasal işlem başlatacağını ve hakkını hukuk yoluyla arayacağını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2017, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473