banner564

Bonzai komasına girerek hayatını kaybetti

DAÜ’de okuyan 30 yaşındaki Nijeryalı öğrenci Bonzai komasına girerek hayatını kaybetti

Bonzai komasına girerek hayatını kaybetti
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Ülkemizde son yollarda artış gösteren uyuşturucunun en yaygın olarak kullanılan türü Bozai, DAÜ’de okuyan Nijaryalı Abrak Davıd Banechet’ in hayatını yok etti. Henüz 30 yaşında olan ve DAÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi birinci sınıf öğrencisi olduğu belirtilen Banechet’i, uyuşturucu komasına girdikten sonra kurtarmak için seferber olan sağlık görevlileri başarılı olamadı.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, önceki gece saat 23.00 sıralarında Nijerya’ dan bir telefon alan Banechet, aniden krize girerek kapı ve duvarları tekmelemeye başladı. Arkadaşlarının iddiasına göre Nijerya’dan gelen telefonda annesinin ölüm haberini alan Banechet, krize girdi. 
Bir yandan Banechet’i sakinleştirmeye çalışan arkadaşları öte yandan diğer apartman sakinlerinden yardım istedi.  Arkadaşları ve apartman sakinleri tarafından dışarıya çıkarılan  Banechet su ile kendine getirilmeye çalışılırken ambulansa da haber verildi.

“Bonzai içtim” dedi
Bölgeye gelen ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırılan Banechet, doktorun, “alkol aldınmı” sorusuna “bonzai içtim” yanıtını verdi.  Sabah bir ara kendine gelen Banechet yeniden fenalaştı ve saat 09.30’ da yaşamını yitirdi.

Göçebe hayatı yaşıyordu
Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde henüz birinci sınıf öğrencisi olan Banechet’ in Tuzla’ da ikamet ettiği ancak 2 ay önce evden çıkarıldığı için,  değişik zamanlarda değişik arkadaşlarının evinde kaldığı öğrenildi. 

Darp izine rastlanmadı
Banechet’e dün Gazimağusa Devlet Hastanesinde saat 15.00’te otopsi yapıldı. Yapılan otopsi sonucunda vücudunda her hangi bir darp izine rastlanmayan Banechet’ in uyuşturucudan ölüp ölmediği kesin olarak netleştirilemedi.  Ancak Banechet’ in Bonzai türü uyuşturucu içtikten sonra fenalaştığı ve ölümünün bu yüzden olduğu tahmin ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2014, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473